نوع رایج قابلمه، قابلمه چدن بوش است که ته آن ضخیم است که برای پخت آرام مناسب است. در حالت ایده آل، از گلدان های استوک برای تهیه مقدار زیادی آبگوشت، سبزیجات آب پز، غذاهای دریایی یا پاستا استفاده می شود.
معمولاً قطر قابلمههای استوک خیلی بزرگ نیستند تا در عین حال که فرآیند پخت و پز را به حداکثر میرسانند، مدت زمان بیشتری باقی بماند.
همچنین یک قابلمه استوک وجود دارد که از یک سبد بخار استفاده می کند که عملکردی مشابه بخارپز دارد.
آخرین نوع قابلمه ای که در آشپزخانه شما نیز ضروری است، قابلمه مخروطی است.
این قابلمه معمولاً ته پایینتری نسبت به قسمت بالایی دارد بنابراین میتواند حرارت کمتری را منتقل کند. دیوارها به قدری پهن هستند که هم زدن غذا را برای شما آسان تر می کند.
اینها انواع قابلمه هایی هستند که باید در آشپزخانه خود داشته باشید تا به شما در آشپزی کمک کند.
به یاد داشته باشید، حتما از قابلمه ای با توجه به کارکرد آن استفاده کنید یا آن را انتخاب کنید تا ظرف مدت بیشتری دوام بیاورد و طعم ظروف شما را خراب نکند.
اگر به آشپزی علاقه دارید، قابلمه یکی از ظروف آشپزی است که قطعا در آشپزخانه باید داشته باشید.
برای برخی افراد، داشتن تنها یک قابلمه ممکن است بیش از اندازه کافی باشد زیرا می توان از آن برای انواع ظروف استفاده کرد.
به طور خلاصه، ظروف آشپزی قابلمه و تابه هستند. با این حال، با ظهور بسیاری از مواد مختلف که برای ظروف پخت و پز استفاده می شود به علاوه روش های جدید آشپزی که وارد آشپزخانه می شوند، ظروف پخت و پز اکنون گزینه های زیادی را در بر می گیرند.
پست ها ظروف آشپزی با دیواره های بلندتر هستند که می توانند آب یا سس ها را در خود نگه دارند.
مطمئناً میتوانید با قابلمهای که در تابه میپزید، طبخ کنید، اما مدیریت آن دشوارتر است.