رب گوجه فرنگی یک ماده خوش طعم است که از گوجه فرنگی تهیه می شود، رب گوجه سفیر غلیظ و خوش طعم در دستور العمل های بسیاری در سراسر جهان نقش دارد، از پیتزا گرفته تا انواع مختلف غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی.
این مقاله به برخی از فواید استفاده از رب گوجه فرنگی، ارزش غذایی آن و نحوه استفاده از آن می پردازد.
رب گوجه فرنگی چگونه درست می شود؟ رب گوجه فرنگی روی یک قاشق چوبی با گوجه فرنگی کامل در پس زمینه.
قبل از اینکه به فواید تغذیه ای رب گوجه فرنگی بپردازیم، ابتدا طرز تهیه آن را بررسی می کنیم.
اولاً، تولید رب گوجهفرنگی نسبتاً ساده است و شامل هیچ ماده اضافی نیست. با این حال، تولیدکنندگان میتوانند از دو فرآیند متفاوت برای ساخت آن استفاده کنند که به پردازش «Hot Break» و «Cold Break» معروف است.
شما می توانید در مورد فرآیندهای تولید با جزئیات بیشتر در اینجا بخوانید ، اما در اینجا یک خلاصه ساده شده است:
ابتدا گوجهفرنگیها را مرتب میکنند و سپس خرد میکنند تا به شکل تفاله در بیایند.
در مرحله بعد، تولیدکنندگان گوجه فرنگی را در دمای 65-75 درجه سانتیگراد / 149-167 درجه فارنهایت (فشار سرد) یا 85-95 درجه سانتیگراد / 185-203 درجه فارنهایت (گسست گرم) گرم می کنند.
پس از این کار، دانه ها و پوست گوجه فرنگی از مخلوط خارج می شود و یک قوام مایع مانند سس بدون توده باقی می گذارد.
پس از این، سس گوجه فرنگی به دست آمده طی مراحل مختلف تبخیر برای چند ساعت حرارت داده می شود.
با تبخیر شدن محتوای آب گوجه فرنگی، سس در این مرحله تولید قوام غلیظ تری پیدا می کند.
هنگامی که رب گوجه فرنگی به قوام مورد نظر رسید، ممکن است در حدود 90 درجه سانتیگراد تحت فرآیند
در نهایت رب گوجه فرنگی بسته بندی و برای فروش توزیع می شود.
نکته کلیدی: فرآیند تولید رب گوجه فرنگی یک فرآیند ساده است که شامل خرد کردن و پوره کردن گوجه فرنگی است.
پس از این، یک فرآیند تبخیر، محتوای آب را کاهش می دهد تا زمانی که گوجه فرنگی شبیه یک رب غلیظ شود.
استفاده از رب گوجه فرنگی ممکن است چندین فواید تغذیه ای داشته باشد. در اینجا به برخی از مزایای اصلی آن نگاهی می اندازیم.